-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:10062 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

پول يا سكه اي كه براي خريد منزل , ماشين يا مغازه جمع و نگهداري شود و سال بر آن بگذرد,خمس دارد يا نه ؟

نعمت هاي بهشت بسيار متنوع و جالب و دل انگيز است و قرآن كريم روي آن بسيار تكيه كرده است تااز اين طريق توجه همهء انسان ها را به اعمال و صفات و فضايل كه سرچشمهء اين مواهب است , جلب كند. يكي ازنعمت هاي بسيار لذت بخشِ بهشت , نوشيدني هاي بهشتي است . قرآن كريم مي فرمايد:

وصف بهشتي كه به پرهيزگاران وعده داده شده , چنين است كه در آن نهرهايي از آب صاف و خالص است كه هرگز بوي آن تغيير نكرده و نهرهايي از شير كه طعم آن دگرگون نگشته و نهرهايي از شراب كه مايهء لذت نوشندگان است ونهرهايي از عسل تصفيه شده >. يكي از نوشيدني هاي بهشت شراب بهشتي است و نوشيدن شراب بهشتي لذت بخش و نشاطآور است . قرآن در جاي ديگري مي فرمايد:

مي نوشاند>. شراب آلودهء دنيا عقل را زايل مي كند و انسان را از خدا دور مي سازد. لذا نوشيدني و شراب بهشتي براي ايشان آورده بود كه ايشان بر حسب توصيهء استادشان همان طوري كه در كتاب مهرتابان آمده است ,(1) از توجه به حوريّه صرف نظر كرده اند و در واقع ياد خدا را مقدم بر توجه به حوري داشته اند.

(پـاورقي 1.محمد حسين حسيني طهراني , مهرتابان , ص 31

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.